How can we support you?

1. How do I get more information about your products?

Answer: During office hours, you can request more information about a product or service through telephone or email. Our representatives will assist you in gaining every information you need.

2. How do I get more information about your company?

Answer: During office hours, you can request more information about a product or service through telephone or email. Our representatives will assist you in gaining every information you need.

3. Can you do custom made furniture and handicraft?

Answer:Yes. We can provide custom made handicrafts and furniture. If you wish to have custom products, you are requested to get in touch with our representative on info.shambhav@gmail.com

4. Can I ask for sampling?

Answer: We offer the service of sampling before the further process. You can convey to us your requirement through email.

.

5. Do you deliver internationally?

Answer: Yes, we deliver in multiple countries, including the UK, the USA, Israel, Germany, and Europe.

6. Can you design for me?

Answer: Yes, we can design furniture for you. We have designers which can make designs as per your taste and requirement.

7. What type of export services do you offer?

Answer: We offer export services on the port to port basis. The charges on the port in the respective country is to be borne by the customer.

8. What warranty do you offer?

Answer: We offer a warranty against manufacturing defects. The warranty period for our products is subject to the contract.

9. How may I reach to Shambhav Art & Exports?

Answer: Please email us on info.shambhav@gmail.com

10. You don't mention the price of the products on the website. How do I get this information?

Answer: For price query, you can write us an email on info.shambhav@gmail.com

11. What are the care instructions for Acacia, Mango, Teak, etc., wooden furniture?

Answer: Taking care of the furniture is fairly simple. You just need to keep your furniture away from extensive heat and immersion in water. Rotate the items placed on your furniture to develop a more uniform colour. Occasionally use mineral oil for polishing it to maintain its beauty

X